blogg_reflektion_betulautveckling

Reflektion

Ett nytt år och nya möjligheter!

 

Att knyta ihop säcken och göra reflektioner är ett bra sätt att välkomna ett nytt år.

 

Vad lärde du dig av 2017 som du tar med dig in i 2018? Vilka var höjdpunkterna under 2017? Vilka lärdomar har du gjort? Vilka mål har du nått? Vilka mål fungerade och vilka fungerade inte? Vad var det som gjorde att du nådde vissa mål och andra inte?  Vilka var de viktigaste relationerna under 2017? Varför var de viktiga? Behöver du några andra relationer som kan stödja dig för att nå dina mål 2018? Vad är du mest stolt över av det du gjorde under 2017? Vad har du lärt dig av de utmaningar du mött under 2017? Vad tar du med dig för lärdomar framöver – både personligt och yrkesmässigt? Vad är du mest tacksam för under det år som gått? Hur vill du välkomna år 2018?

 

När du reflekterar så måla upp en inre bild; tänk dig en dörr som du stänger bakom dig när du lämnar 2017. Framför dig finns en ny dörr som du öppnar och kliver in genom.

 

Välkommen år 2018 – det blir ett fantastiskt år!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

16 + 6 =

Dela detta med en vän